Motivation og energi i teamet

Måske er du ansvarlig for hele forretningen, og dit team er firmaet. Måske er dit team en del af en større organisation. Måske er du ny i rollen – eller ny i teamet. Har du en fornemmelse af, at der mangler arbejdslyst? Står I overfor ekstraordinære udfordringer med svære mål, distancearbejde, mange nye kolleger – eller kolleger der rejser, organisationsændringer, ansvar for nye kunder, andre udfordringer?

Få hjælp til at skabe motivation og arbejdslyst. Jeg samarbejder med ledere, HR-teamet og AMR/AMO om at mobilisere og køre et projekt som nedenfor:

i Afdæk-fasen tager vi temperaturen. Vi måler trivsel, energiniveau eller psykologisk tryghed – alt efter aktuel problemstilling. Måling, evt suppleret med interview af nøglemedarbejdere og ledere, giver et beslutningsgrundlag; og giver samtidig et fælles sprog for trivsel og tryghed.

Beslut: vi dykker ned i resultaterne, gerne sammen med medarbejderne. Hvad er det vigtigste? Hvor skal vi starte? Hvordan foretrækker I at arbejde med forandringer? Vi bruger strukturerede og dynamiske workshops der giver klare resultater, og som mobiliserer interesse og opbakning.

I Udfør-fasen gennemfører vi de forbedringer der er mest relevante i forhold til jeres situation, og i et format der fungerer for jer. Arbejdet foregår lidt ad gangen over længere tid – så holder det bedre. Vi kan feks træne feedback, forbedre jeres konflikthåndtering eller blive bedre til at delegere og bakke hinanden op. Vi kan også arbejde med jeres kommunikation, organisering og ressourcetildeling, et område der ofte skaber unødvendig usikkerhed og stress. Undervejs registrer vi vores aktiviteter – hvilke ændringer virker bedst, i jeres kontekst?

Vi Følger op efter nogle måneder. Laver en ny måling og sikrer os, at anstrengelserne har båret frugt.

Kontakt mig så vi kan tale om dine /  jeres behov, og vurdere om kemien er god.