Tanker om 2022……

Jeg oplevede store udsving i arbejdsmængden da nedlukningen af samfundet sluttede; det fik mig til at skærpe de ydelser jeg leverer i min enkeltmands psykologvirksomhed. Da jeg startede som selvstændig for 3 år siden, involverede jeg mig i alverdens forskellige projekter – det er slut med det! Nu: ledelsesrådgivning (og kun korte, fokuserede forløb) og workshop facilitering (med brug af standardiserede Design Thinking-metoder). Denne “barbering” har givet overskud til at fintænke, justere og engagere mig mere helhjertet. At gøre tingene mindre har på en måde gjort dem større.

En varm tak til de kunder jeg har arbejdet sammen med i 2022. I har lært mig en masse, og jeg håber jeg har bidraget positivt til jeres forretning og personlige vækst.

Jeg faldt også over en mulighed i min egen gade i København, og åbnede garnbutikken Ulden i maj. Dette opfylder mange drømme, inklusive en særlig drøm jeg har haft i mange år: at arbejde sammen med min familie. I butikken arbejder nære slægtninge – og, først og fremmest min søn Jonathan – og leverer fantastiske smil og garn til strikkere i København. Detailhandel er nyt for mig; heldigvis har Jonathan solid uddannelse og erfaring, hvilket begrænser min negative indflydelse på forretningen 😊

En varm tak til de vidunderlige, tålmodige, kreative kunder der støtter denne lillebitte forretning.

De to aktiviteter supplerer hinanden perfekt. Erhvervspsykologi er min primære beskæftigelse: intensivt, vækstorienteret, “high-touch”. Livet i butikken er sjovt, supertravlt og kreativt. Balancen er fantastisk. Jeg føler mig dybt taknemmelig, glad og tryg ved fremtiden.

Sender de varmeste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår til alle. 2023 kan bare komme an!