Fælles online event for dig og dit team

Tilbyd dit team denne online event i to dele:

  • Først et 60-minutters online kursus i ny viden om stress (indhold nedenfor). Med kurset følger øvelseshæfte til personlig refleksion,
  • Dernæst Q&A session (ca 30 minutter, mest hensigtsmæssigt ca en uge senere), hvor medarbejdernes personlige spørgsmål, bekymringer eller ideer behandles anonymt.

Stress har mange farlige konsekvenser. Det er grund til alvorlig sygdom (angst, depression og mange fysiske sygdomme) og skader vores hukommelse og præstationsevne. Men nogle ser ud til at klare stressfyldte situationer bedre, de arbejder sig igennem vanskelige perioder eller situationer uden at miste roen. De mest imponerende præstationer indenfor både sport og erhverv sker typisk i situationer med et højt stressniveau. Hvordan?

Forskningen undersøger post-traumatisk vækst, hvor det anerkendes at selv alvorligt stressfyldte situationer skaber udvikling og positive erfaringer, parallelt med den negative erfaring. Vores nervesystem tilbyder flere stressreaktioner end fight-or-flight, og stress kan gøre os mere sociale, modige og opmærksomme.

Event’en henvender sig til jer, der ønsker en introduktion til ”growth mindset”, det neurologiske grundlag for stress og de muligheder og risici der følger af stress. I vil høre om hvordan vores overbevisninger påvirker vores responsmuligheder og adfærd, og hvordan dette kan bruges til at forbedre præstationsevne, fokus og jobtilfredshed.

Nye videnskabelige fund gennemgås i et enkelt og tilgængeligt sprog, og værktøjer til håndtering af modgang stilles til rådighed. Kurset forsøger ikke at sælge stress eller falsk optimisme, eller at putte stress på nye flasker som en ”sundheds-eleksir”.  Målet er alene at balancere den forståelse vi har af stress – og at pirke til vores stress mindset.

Anledningen kan være team møde, lederudviklingsprogram, kick-off møder eller lignende.

Leveres online på dansk/engelsk via Teams / Zoom / anden ønsket online platform.  

Som erhvervspsykolog cand.psyk med en mangeårig ledererfaring fra tech og konsulentbranchen har jeg en pragmatisk tilgang til emnet. Jeg arbejder i dag med ledere, teamledere og medarbejdere i deres stræben efter trivsel og performance i et krævende internationalt arbejdsliv.

Kontakt mig for yderligere information.

Med venlig hilsen

Lone